Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uutiset

Uuden kalakuorman ensimmäiset lajit ovat nyt myynnissä! Meiltä löytyy nyt muutamia harvinaisempia lajeja mm. kääpiöbarbeja, tulimakkarakaloja ja tummaselkäsisturoita! Tarkista ajantasainen kalavalikoimamme kalalistaltamme!

Uusi kasvikuorma on saapunut! Mukana mm. sulkavesitähdikkiä, punanuottaruohoa, kierteisvallisneriaa, vesimiekkoja...

Tervetuloa tutustumaan!

Meille on saapunut erä kotimaisia taistelukaloja! Evämuotoina löytyy deltaa ja half moonia ja väreinä mm. marmoria ja sellofaania. Myös naaraissa löytyy näitä värejä. Tervetuloa tutustumaan!

Lähetämme akvaariokasveja jälleen postitse! Voit tutustua valikoimaamme ja tilata huippulaatuiset akvaariokasvit verkkokaupastamme!


Meillä 90% verkkokauppaostoksista

postitetaan samana päivänä!


Autoilijat huomio!

Kello 16 jälkeen liikkeen edessä on ilmaista parkkitilaa!

Tarjoukset

Tarjouksessa nyt erä Dr. Bassleer- sarjan huippulaatuisia raeruokia -30% normaalihinnasta!

Tarjoushintaisia tuotteita löytyy sarjoista Green, GSE/Moringa ja Herbal ja raekokoina L-XXL!


Kaikki kellukivet (floating stone) 2€/kpl! Kelluvaan kiveen voi halutessaan istuttaa sammalta, kiven voi jättää veden pinnalle kellumaan tai kiviä voi kiinnittää useampia eri tasoihin leijumaan. Tämän sisustuselementin käytössä vain mielikuvitus on rajana!

Yhteystiedot:

Aukioloajat:

Ma- Pe 12- 19

La 11- 16


Pinninkatu 25

33100 Tampere

puh: 044- 9717749

tampereenakvaariokala@gmail.com

www.facebook.com/tampereenakvaariokala

Löydät meidät myös facebookista osoitteesta

www.facebook.com/tampereenakvaariokala

Tykkäämällä meistä facebookissa saat ajankohtaisimmat uutiset ja tarjoukset.

Huippulaadukkaat Aquarium Münster tuotteet löydät täältä!

Aquarium Münster on huippulaadukas saksalainen akvaario brändi, jonka tuoteperheestä löytyvät mm. ruuat, vedenparannusaineet ja kalojen hoitotuotteet.

Ruokasarja Dr. Bassleer Biofish Food on kaikille kaloille sopiva huippulaadukas täysravinto, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Dr. Bassleer Biofish Food- ruokasarjan on kehittänyt saksalainen Gerald Bassleer, jolla on 40 vuoden kokemus akvaariokalojen hoidosta, ravinnosta, lääkinnästä ja maahantuonnista. Ruokasarja on laadittu vastaamaan kalojen luontaisia tarpeita ja valmistettu erittäin korkealaatuisista raaka-aineista.


Olemme akvaarioihin erikoistunut lemmikkieläinliike, jolla on pitkä kokemus harrastuksesta. Palvelemme ammattitaidolla aina aloittavasta akvaarioharrastajasta jo kokeneeseen konkariin. Päivitämme tietotaitoamme jatkuvasti uusien lajien ja tuotteiden osalta.

Tuomme suurimman osan kaloistamme itse maahan Aasiasta ja Etelä-Amerikasta. Kaikkia myymiämme kaloja on aina karanteenattu vähintään kahden viikon ajan, jolloin voit olla varma, että uusi lemmikkisi on terve ja paikallisiin vesiarvoihin sopeutunut. Lajivalikoimamme vaihtelee runsaasti ja ylettyy perinteisistä kardinaalitetroista ja seeprakaloista aina huippuharvinaisiin plekoihin, villeihin kiekkokaloihin ja rauskuihin.

Liikkeessämme on 100 akvaariota, joista osa on erillisellä karanteenipuolella. Yhteensä vettä pyörii tiloissamme noin 16000 litraa. Valikoimistamme löydät yli sata erilaista akvaarioon soveltuvaa kala-, kotilo- ja rapulajia, sekä useita kymmeniä kasvilajeja. Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat lajit löydät ajantasaiselta kalalistaltamme.

Hoidamme kaloja kuin omia lemmikkejämme kunnes ne pääsevät uusiin koteihin. Kalojen hyvinvointi on meille huipputärkeää myös niiden siirryttyä meiltä uusiin koteihinsa, ja neuvomme mielellämme mahdollisten ongelmien ilmaantuessa. Kasveille meillä on oma 900 litrainen kasviallas, jossa on laaja valikoima perinteisiä kasvilajeja ja uusimpia uutuuksia. Myös kasvit tuomme itse maahan suoraan Aasiasta. Kasvien hyvinvoinnin varmistamiseksi tarjoamme niille päivittäin runsaasti valoa, hiilidioksidia sekä mikro- ja makroravinteita.

Tuomme maahan kalojen ja kasvien lisäksi myös muita akvaariotuotteita, kuten pakaste- ja kuivaruokia, katappalehtiä, soilia ja tekniikkaa. Palvelemme parhaiten makean veden puolella, mutta saat meiltä myös meriveteen liittyvät tarvikkeet, ruuat ja tilattaessa myös elävät asukit.

Palvelemme teitä laajalla valikoimalla maahantuomiamme kaloja, kasveja ja muita tarvikkeita. Näin pyrimme olemaan aina ”pyrstönmitan edellä muita."

VIMI

Vimi on liikkeemme maahantuoma huippulaadukas kasvilannoitesarja. Voit tutustua tuotteisiin yllä löytyvästä esitteestä. Tuotteet löytyvät aina liikkeemme verkkokaupasta ja kauppamme hyllyltä.

Muista kalojen lisäksi akvaariosi kasvien "ruokkiminen." Kasvit rakastavat näitä tuotteita ;)

Maahantuomamme tuotemerkit:

VIMI, Aquarium Münster, Dr. Bassleer, BCUK, TNA

Muita Tampereen Akvaariokala - tuotteita:

mm. lasiset CO2 levittimet, catappatuotteet, lasiset imu- ja ulostuloputket ulkosuodattimiin, Azalea-juurakot, mangrove-juurakot ja sukarapujen tuotteet.

Lisäksi meiltä löydät seuraavat tuotemerkit:

EHEIM, Sera, Tunze, Juwel, Seachem, EASY-LIFE, JBL, Tetra, Tropical, Tropica, Fluval, AquaLight, Odyssea, RESUN, Satek, Beamswork, Hanna, Prodibio, O.S.I, NORAQ


Vuka Wood

vukawood.jpg&width=140&height=250
Hinta: 11.50 € - 12.50 €

Tropical 3-Algae Flakes

tropical-3algaeflakes.png&width=140&height=250
Hinta: 8.40 € - 25.00 €